51 υποτροφίες από την COSMOTE σε πρωτοετείς φοιτητές

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE έχει ως στόχο τη στήριξη πρωτοετών φοιτητών Πανεπιστημίων της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, από όλους τους νομούς της χώρας, με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και καλή σχολική επίδοση, καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

211 υποτροφίες από το ΙΚΥ για διδακτορική διατριβή

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών προκηρύσσει πρόγραμμα υποτροφιών συνολικά διακοσίων έντεκα (211) θέσεων σε τρεις (3) επιστημονικούς τομείς, με σκοπό την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στην Ελλάδα, χρονικής διάρκειας το ανώτερο έως τριάντα έξι (36) διαδοχικούς μήνες.

Τρεις Μεταπτυχιακές Υποτροφίες από την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος - HELMEPA

Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος - HELMEPA, τιμώντας τους αείμνηστους Γιώργο Π. Λιβανό, Ιδρυτή της, Καπετάν Βασίλη Κ. Κωνσταντακόπουλο, Επίτιμο Πρόεδρο της, και Σταύρο Νταϊφά, Ιδρυτικό της Μέλος, προκηρύσσει 3 Υποτροφίες, ύψους 15.000 ΕΥΡΩ η κάθε μία, για μεταπτυχιακές σπουδές (επιπέδου Master's), μονοετούς διάρκειας, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, εκτός Ελλάδας, σε χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στους ακόλουθους κλάδους:

Υποτροφίες για Master στο εξωτερικό από τα ΕΛΠΕ

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ανακοίνωσε το ετήσιο Πρόγραμμα Υποτροφιών για Μεταπτυχιακές Σπουδές στις χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ολλανδία (αγγλόφωνα προγράμματα). Το πρόγραμμα στοχεύει στην υποστήριξη άριστων φοιτητών, που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με εξειδίκευση σε κλάδους, που απαιτούν τεχνολογίες αιχμής αλλά και σύγχρονες προσεγγίσεις σε θέματα Διοίκησης και Στρατηγικής.

Υποτροφίες για μεταπτυχιακά από το Ίδρυμα Λάτση για την Ελλάδα και το Εξωτερικό

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση προκηρύσσει τη χορήγηση 20 υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές (επιπέδου Master’s) σε όλα τα επιστημονικά πεδία και 2 επιπλέον μεταπτυχιακών υποτροφιών στον τομέα των Ναυτικών και Ναυτιλιακών σπουδών μέσω του Πλωτού Μουσείου Νεράιδα (Ν.Π.Ι.Δ. www.neraida.org) για πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού με έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Εννέα υποτροφίες από το Ίδρυμα Ευγενίδου για μεταπτυχιακά και διδακτορικό

Τρεις (3) υποτροφίες διάρκειας ενός έτους, για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό (στα γνωστικά αντικείμενα του ΕΜΠ) και Έξι (6) υποτροφίες διάρκειας κατ’ ανώτατο όριο τριών ετών, για εκπόνηση Διδακτορικών Διατριβών στο ΕΜΠ υπό την προϋπόθεση της ετήσιας αποδεδειγμένης επιτυχούς συνέχισης των διδακτορικών σπουδών.

Υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και Κύπρο

Με στόχο τις ίσες ευκαιρίες και στην εκπαίδευση, η Equal Society σε συνεργασία με κορυφαία δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα συνεχίζει δυναμικά για 5η συνεχόμενη χρονιά να προσφέρει τη δυνατότητα υποτροφιών, πλήρους φοίτησης για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές.

Υποτροφίες για μεταπτυχιακά στις Η.Π.Α.

Το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αττική Παράδοση προκηρύσσει δύο υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017:

Υποτροφίες για μεταπτυχιακά στη Γαλλία

Αν ενδιαφέρεστε να συνεχίσετε τις σπουδές σας στη Γαλλία παρακολουθώντας κάποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα επιπέδου Master 2, Master of Science (το παρόν πρόγραμμα δεν αφορά προγράμματα σπουδών τύπου MBA), αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας.

Υποτροφίες από κληροδοτήματα για το 2015-2016

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για την ανάδειξη υποτρόφων από κληροδοτήματα, για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016

5 υποτροφίες για την Ελλάδα και το εξωτερικό

Το ΔΣ του Ιδρύματος Λοχαγού Φανουράκη προκηρύσσει το 5ο πρόγραμμα χορήγησης κατόπιν επιλογής πέντε (5) υποτροφιών, για το ακαδημαϊκό έτος 2016/2017, προκειμένου να μεταβούν για σπουδές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, οι οποίες οδηγούν στην απόκτηση:

20 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εσωτερικό ή το εξωτερικό

Το Ίδρυμα «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» προκηρύσσει τη χορήγηση υποτροφιών, για μεταπτυχιακές σπουδές Ειδικότερα για το Ακαδημαϊκό έτος 2016- 2017 θα χορηγηθούν:

Υποτροφίες για διδακτορικό σε πανεπιστήμια της Ιταλίας

If you would like to study in Universities of Italy, Italy and pursue Full Time Phd Program in Economics and Finance you can avail Support for Research- Modigliani Research Grant which is being offered by UniCredit & Universities Foundation.

Προπτυχιακές Υποτροφίες από το Ίδρυμα Σ. Λάτση

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση προκηρύσσει 25 υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές το ακαδημαϊκό έτος 2014-15. Οι Υποτροφίες θα χορηγηθούν σε αποφοίτους ελληνικών εκπαιδευτηρίων μέσης εκπαίδευσης του σχολικού έτους 2013-14, που ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους σε δημόσιο Πανεπιστήμιο ή Τ.Ε.Ι. της χώρας ως πρωτοετείς για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.

20 υποτροφίες από ΟΤΕ και COSMOTE

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE, προκηρύσσουν είκοσι (20) Υποτροφίες για πανεπιστημιακές σπουδές στην Ελλάδα (εφεξής «το Πρόγραμμα»). Οι Υποτροφίες ΟΤΕ - COSMOTE θα απονεμηθούν σε αποφοίτους Ελληνικών Δημοσίων Γενικών ή/ και Επαγγελματικών Λυκείων του σχολικού έτους 2013-2014, που έχουν εισαχθεί σε Ιδρύματα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα ως πρωτοετείς φοιτητές.

Υποτροφία για ερευνητές στη Μ. Βρετανία από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Μόνιμη υποτροφία για νέους Έλληνες ερευνητές θέσπισε με δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», στο Chatham House Academy for Leadership in International Affairs στη Μεγάλη Βρετανία.

Υποτροφίες για έρευνα από την Ελβετία

Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 72/2014/7-08-2014 Ρηματική Διακοίνωση της Πρεσβείας της Ελβετίας στην Αθήνα οι αρμόδιες αρχές της Ελβετίας θα χορηγήσουν υποτροφίες για έρευνα σε υποψηφίους κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Πρόγραμμα υποτροφιών του CERN

Deadline: 1 September 2014 Open to: recent graduates or university postgraduates in technical fields coming from a CERN Member State

100 υποτροφίες από ΙΚΥ και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ανακοίνωσε ότι προκηρύσσει 100 θέσεις υποτροφιών για το ακαδ. έτος 2014-2015, με σκοπό την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών πρώτου κύκλου (μάστερ) στην Ελλάδα σε τέσσερις (4) επιστημονικούς τομείς με παράλληλη πρακτική άσκηση με σκοπό την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ανάλογα με τον τόπο σπουδών του υποψηφίου, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

Υποτροφίες για Έλληνες από το Ίδρυμα Fulbright

Πρόγραμμα για Μεταπτυχιακούς Φοιτητές Εγγραφή από Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013 έως Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Ηλεκτρονικής Αίτησης Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Σελίδες