Βγαίνει η προκήρυξη για την κοινωφελή εργασία στους Δήμους

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προκηρυχθεί η πρόσκληση του ΟΑΕΔ για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας σε 274 δήμους

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, στο επόμενο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας ΟΑΕΔ για αυτούς που θα προσληφθούν ως εργατοτεχνίτες, γενικών καθηκόντων κ.λπ., δεν θα ισχύει η απαίτηση των επιπρόσθετων τυπικών προσόντων.

Τα βασικά σημεία της προκήρυξης παραμένουν αμετάβλητα. Αυτό σημαίνει ότι οι ωφελούμενοι θα λάβουν μηνιαίες αποδοχές που αντιστοιχούν:

Νέες θέσεις σε Δημόσιο - ΟΤΑ

Αυτές είναι οι προσλήψεις σε Δημόσιο και ΟΤΑ που «τρέχουν» την παρούσα περίοδο: 

ΟΑΕΔ: 7 νέα προγράμματα για 60.000 ανέργους που θα γίνουν άμεσα

Τους επόμενους μήνες πρόκειται να ενεργοποιηθούν τουλάχιστον επτά νέα προγράμματα για την απασχόληση ή και επαγγελματική κατάρτιση περισσότερων από 60.000 ανέργων, στην πλειοψηφία τους μέσω του ΟΑΕΔ.

Πρόκειται για δράσεις επαγγελματικής κατάρτισης, κάλυψης μέρους του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους σε επιχειρήσεις που δημιουργούν θέσεις πλήρους απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και τα νέας γενιάς προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.

ΚΕΘΕΑ: 5 θέσεις εργασίας

Το ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕΘΕΑ), Ν.Π.Ι.Δ.

Θέσεις εργασίας σε ΚΠΙΣΝ, Intralot και Κωτσόβολο

Εδώ θα βρείτε τις πρόσφατες θέσεις εργασίας που έχουν ανοίξει στο ΚΠΙΣΝ, την Intralot και τον Κωτσόβολο

 

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Θέσεις εργασίας στο ΚΠΙΣΝ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος («ΚΠΙΣΝ»), που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Βασ. Σοφίας αρ. 86Α , και η εταιρεία Egon Zehnder International A.E., η οποία εδρεύει στο Μαρούσι, οδός Παραδείσου αρ. 2, θα επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα που θα συμπεριλάβετε στο βιογραφικό σας σημείωμα, καθώς και οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία σας που θα μας χορηγήσετε, προκειμένου να κριθεί η καταλληλότητά σας για την θέση εργασίας του ΚΠΙΣΝ για την οποία υποβάλλατε αίτηση.

Οι πρώτες προκυρήξεις για το 2017, για 3.211 θέσεις εργασίας

Με 3.211 νέες θέσεις τακτικού προσωπικού σε δέκα διαγωνισμούς υποδέχεται χιλιάδες υποψηφίους όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων το 2017, εκ των οποίων οι έξι βρίσκονται ήδη για επεξεργασία στα γραφεία του ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, στο πρώτο δίμηνο του νέου έτους αναμένονται οι εξής διαγωνισμοί:

Υπουργείο Υγείας

1.666 θέσεις μόνιμου προσωπικού στην Υγεία

 Δόθηκε στη δημοσιότητα η προκήρυξη για 1.666 θέσεις τακτικού προσωπικού πανεπιστημιακής, τεχνολογικής, δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

 

Οι θέσεις είναι οι εξής:

42.283 θέσεις εργασίας μόνιμων και εποχικών για το 2017

Ο προγραμματισμός για το 2017 σε επίπεδο προσλήψεων περιλαμβάνει 20.868 μονίμους και 21.415 εποχικούς υπαλλήλους, οι οποίοι θα στελεχώσουν υπουργεία, δήμους, παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, μουσεία, νοσοκομεία, σχολεία, ΔΕΚΟ και ΝΠΙΔ.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», οι ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση θα είναι: εργάτες, βρεφονηπιοκόμοι, διανομείς, αρχαιολόγοι, νοσηλευτές, οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων, τεχνίτες, μηχανικοί, καθαριστές, διοικητικοί, νοσηλευτές, γιατροί κ.ά.

ΜΟΝΙΜΟΙ

700 προσλήψεις σε αεροδρόμια

Ο Όμιλος εταιρειών Brink’s Hellas πρόκειται να προσλάβει ΑΜΕΣΑ προσωπικό ασφαλείας στον τομέα των αερομεταφορών στις εξής περιοχές, ΜΥΚΟΝΟ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΣΚΙΑΘΟ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΡΟΔΟ, ΚΩ, ΣΑΜΟ.

 

Tα προσόντα σου:

• Άδεια εργασίας ΙΕΠΥΑ Ν. 2518/97 σε  ισχύ
• Δυνατότητα για πλήρη ή μερική απασχόληση σε κυλιόμενες βάρδιες
• Απολυτήριο Λυκείου (απαραίτητο!)
• Γνώση Αγγλικών (δεν απαιτείται πτυχίο)
• Eκπληρωμένες Στρατιωτικές Υποχρεώσεις (για τους άντρες υποψηφίους)

93 θέσεις στο ΕΚΑΒ

 

Δόθηκε στη δημοσιότητα το ΦΕΚ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ενενήντα τριών (93) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.

                           

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

ΑΣΕΠ: 1.369 μόνιμες θέσεις πριν το τέλος του έτους

To ΑΣΕΠ θα προκηρύξει 1.369 μόνιμες θέσεις εργασίας μέχρι το τέλος του έτους.

Οι διαγωνισμοί που θα προκηρυχθούν μέχρι το τέλος του μήνα είναι οι εξής:

1.145 υπάλληλοι διαφόρων ειδικοτήτων σε νοσοκομεία

5 προγράμματα για 52.000 ανέργους

Πέντε νέα προγράμματα για την απασχόληση 52.000 ανέργων πρόκειται να υλοποιηθούν μέσα στους επόμενους 6 μήνες.

Όπως σημειώνεται από το υπουργείο Εργασίας, στόχος είναι η υποστήριξη των ανέργων και απευθύνονται στους δυναμικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας προς ενίσχυση των επιχειρήσεων με την προϋπόθεση, όπως ορίζεται, ένα ποσοστό των ανέργων να συνεχίσει να εργάζεται και μετά τη λήξη του προγράμματος.

1.145 μόνιμες θέσεις εργασίας σε φορείς της Υγείας

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 1.145 μόνιμων υπαλλήλων σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Ήδη καθορίστηκε ο αριθμός των θέσεων εργασίας που πρόκειται να πληρωθούν από πρόσωπα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998, σε ογδόντα (80).

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάζει το e-dimosio.gr, η κατανομή των θέσεων για τις 1.145 μόνιμες θέσεις είναι η εξής:

Θέσεις εργασίας σε Aegean, Fraport, Viva, Public, Πλαίσιο

 

Αυτές είναι οι θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων που αυτήν την περίοδο προσφέρονται από Aegean, Fraport, Viva, Public και Πλαίσιο.

Aegean

Νέες θέσεις εργασίας σε Δημόσιο και ΟΤΑ

Αυτές είναι οι προσλήψεις σε Δημόσιο και ΟΤΑ που «τρέχουν» την παρούσα περίοδο: 

4.000 προσλήψεις στην Υγεία: σε λίγες μέρες ανοίγει το πρόγραμμα

Σε λίγες μέρες ενεργοποιείται το πρόγραμμα μέσω του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη 4.000 μακροχρόνια ανέργων σε νοσοκομεία, στο υπουργείο Υγείας, σε ΕΟΠΥΥ, ΟΚΑΝΑ, ΚΕΘΕΑ, ΕΟΦ, ΕΚΑΒ.

25 νέες θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων στην Κομισιόν

Η Κομισιόν προσφέρει θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων σε γραφεία της σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

Οι διαδικασίες επιλογής έκτακτων υπαλλήλων οργανώνονται συνήθως από τα ίδια τα θεσμικά όργανα και οργανισμούς, και όχι από το EPSO (European Personnel Selection Office).  

Οι θέσεις αυτές είναι:

ΟΑΕΔ: Η προκήρυξη του προγράμματος για 10.000 ανέργους 30-49 ετών

 

Δόθηκε στη δημοσιότητα η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη ανέργων 30-49 ετών.

Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, πλήρους απασχόλησης, με την πρόσληψη 10.000 ανέργων, ηλικίας 30-49 ετών, με έμφαση στους μακροχρόνια ανέργους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν οικονομική δραστηριότητα σε όλη τη χώρα.

ΟΑΕΔ: Άνοιξε το πρόγραμμα για 23.000 ανέργους 29-64 ετών

Αρχίζει την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 23.000 ανέργους, ηλικίας 29-64 ετών, στο Πρόγραμμα Κατάρτισης, Πιστοποίησης και Απασχόλησης σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας.

Η δράση, συνολικού προϋπολογισμού 112 εκατομμυρίων ευρώ, θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο των επιταγών κατάρτισης (Training Voucher) και αφορά σε συνολικά 60 ειδικότητες των 10 πιο δυναμικών κλάδων της Οικονομίας.

Σελίδες

X
Εισάγετε το όνομα λογαριασμού σας για το Edujob | Συμβουλευτική - Επαγγελματικός Προσανατολισμός.
Εισάγετε το συνθηματικό εισόδου που συνοδεύει το όνομα λογαριασμού σας.
Φόρτωση