Πάνω από 200 E-Learning Προγράμματα

Υπηρεσία Εξατομικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης για μαθητές για επιλογή σπουδών

Η υπηρεσία απευθύνεται σε μαθητές που έχουν ανάγκη να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα του εκπαιδευτικού συστήματος και της αγοράς εργασίας, προκειμένου να αποφασίσουν ποια εκπαιδευτική κατεύθυνση θα ακολουθήσουν και ποιες επαγγελματικές ομάδες ταιριάζουν περισσότερο στο προφίλ τους.

Στη διάρκεια της υπηρεσίας ο ενδιαφερόμενος θα περάσει από τα παρακάτω στάδια:
Α) Συμβουλευτική Δεξιοτήτων και Γνώσεων.
Μέσα από μια συμβουλευτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μέσω Skype ή μέσω τηλεφώνου, ο μαθητής και ο εξειδικευμένος σύμβουλος θα συζητήσουν αναφορικά με τα ενδιαφέροντα, τις κλίσεις του και τις ικανότητές του μαθητή.
Β) Επαγγελματικό προφίλ μαθητή.
Η υπηρεσία πραγματοποιείται διαδικτυακά και περιλαμβάνει ερωτηματολόγιο προσωπικής διερεύνησης και επαγγελματικών ενδιαφερόντων (μέσω συνέντευξης με Σύμβουλο), προκειμένου να σκιαγραφηθεί το επαγγελματικό προφίλ του μαθητή και να εξαχθούν οι επαγγελματικές ομάδες που ταιριάζουν περισσότερο στο προφίλ του.
Γ) Συμβουλευτική συνάντηση.
Μετά την ολοκλήρωση και του επαγγελματικού προφίλ ο μαθητής θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μια συμβουλευτική συνάντηση μέσω Skype ή μέσω τηλεφώνου με εξειδικευμένο σύμβουλο, όπου θα συζητηθούν οι εκπαιδευτικές και επαγγελματικές δυνατότητες του μαθητή.
Κόστος:
120 ευρώ.

Αίτηση εγγραφής σε υπηρεσία

Προγράμματα e-Learning

X
Εισάγετε το όνομα λογαριασμού σας για το Edujob | Συμβουλευτική - Επαγγελματικός Προσανατολισμός.
Εισάγετε το συνθηματικό εισόδου που συνοδεύει το όνομα λογαριασμού σας.
Φόρτωση