Πάνω από 200 E-Learning Προγράμματα

Πρόσληψη με οποιοδήποτε τίτλο σπουδών (1.914 ΜΟΝΙΜΟΙ)

Δύο προκηρύξεις κάνουν δεκτό οποιοδήποτε τίτλο σπουδών για μόνιμη πρόσληψη στο Δημόσιο, παρουσιάζει ο ιστότοπος workenter.gr.

Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για υποψηφίους που, λόγω ειδικότητας, αδυνατούν να συμμετάσχουν σε μεγάλους διαγωνισμούς.

Η προηγούμενη τέτοια προκήρυξη που έκανε δεκτούς όλους τους τίτλους σπουδών αφορούσε το διαγωνισμό στα ΚΕΠ.

Με τους δύο διαγωνισμούς θα διαθετούν 1.914 μόνιμες θέσεις, ως εξής:

  • 1.214 στη Δημοτική Αστυνομία, για υποψηφίους ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ
  • 700 στη Δικαστική Αστυνομία, για υποψηφίους ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ

Το σημαντικό είναι ότι μεταξύ των 1.914 θέσεων υπάρχουν και θέσεις για πολιτικό προσωπικό, που αφορούν τη Δικαστική Αστυνομία.

Κύριο χαρακτηριστικό των δύο προκηρύξεων είναι ο χρόνος έκδοσής τους. Εκτιμάται ότι εντός του Οκτωβρίου θα αποσταλούν οι προκηρύξεις για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Σημειώστε ακόμη ότι: ο ένας διαγωνισμός (Δικαστική Αστυνομία) θα γίνει με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ και ο δεύτερος (Δημοτική Αστυνομία) θα διενεργηθεί εξ΄ ολοκλήρου από την Ανεξάρτητη Αρχή.

Σημαντικό: Εφόσον οι δύο διαγωνισμοί αναμένεται να συμπέσουν χρονικά, οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν και στους δύο αίτηση χωρίς κανένα πρόβλημα. Εάν πετύχουν και στους δύο, θα επιλέξουν έναν από τους δύο φορείς. Δεδομένου, μάλιστα, ότι ο ένας είναι γραπτός (Δικαστική) και ο άλλος με το σύστημα των μορίων διασφαλίζεται ευκολότερα η ταυτόχρονα συμμετοχή.

  • Για τους δύο διαγωνισμούς δείτε περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

 

 

Προγράμματα e-Learning

Uoa Gifts shop