Πάνω από 200 E-Learning Προγράμματα

Ποιες προσλήψεις “τρέχουν” σε Δημόσιο και φορείς

Nέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος aftodioikisi.gr.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Δείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

Προσλήψεις 33 ατόμων στον ΔΕΔΔΗΕ (προκηρύξεις)

Την πρόσληψη 33 ατόμων σε 4 περιοχές ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

ΑΣΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση νέας προκήρυξης με 817 μόνιμες θέσεις

Εντός της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης αναμένεται να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο η νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 817 μονίμων υπαλλήλων σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας της χώρας που έρχεται για να καλύψει τμήμα των μεγάλων κενών που υπάρχουν στο χώρο της υγείας.

Προσλήψεις 21 ατόμων στον ΔΕΔΔΗΕ (προκηρύξεις)

Την πρόσληψη 21 ατόμων σε Πολύγυρο και Λάρισα ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Προσλήψεις 17 συμβασιούχων στο Δήμο Πολιτισμού (προκήρυξη)

Το υπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 2 με τίτλο «Εργασίες συντήρησης επιχρισμάτων λίθινων, μεταλλικών και κεραμικών στοιχείων του τεμένους Βαγιαζήτ», στο πλαίσιο του έργου «Sub.1.30 Αποκατάσταση Τεμένους Βαγιαζήτ».

ΑΣΕΠ: Πρόσκληση για την επιλογή 14 γραμματέων σε Υπουργεία

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της υπ’ αριθ. 1ΥΓ/2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για την επιλογή δεκατεσσάρων (14) Υπηρεσιακών Γραμματέων σε Υπουργεία, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 36 του Ν. 4622/2019 (Α’ 133), όπως ισχύει, ολοκληρώθηκε από την Επιτροπή Επιλογής Στελεχών του Δημοσίου ο έλεγχος των δικαιολογητικών των υποψηφίων, προκειμένου οι υποψήφιοι που συγκεντρώνουν τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα, να συμμετάσχουν στην προβλεπόμενη γραπτή εξέταση.

Προσλήψεις αρχιτεκτόνων μηχανικών στο υπ. Πολιτισμού

Το υπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των εργασιών του έργου:«Καταγραφή-τεκμηρίωση των νεωτέρων μνημείων στις περιοχές αρμοδιότητας της ΥΝΜΤΕΒΑ» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων με κωδικό 2022ΝΑ51400009.

Προσλήψεις 27 ατόμων στον ΟΚΑΝΑ (προκηρύξεις)

Ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη 27 θέσεων εργασίας.

Προσλήψεις 7 επιστημονικών συνεργατών στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

Γνωστοποιείται η πλήρωση επτά (7) θέσεων επιστημονικών συνεργατών/-ιδών στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Θαλάσσιες Διαδρομές Ιονίου/Ionian Sea Routes- ISR/5223036» (Ε-12729) με κωδικό (MIS: 5223036) στο Ινστιτούτο Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

 

 

Προγράμματα e-Learning

Uoa Gifts shop