Πάνω από 200 E-Learning Προγράμματα

Προσλήψεις 142 ατόμων σε ΟΤΑ

Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε ΟΤΑ και φορείς το επόμενο διάστημα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος aftodioikisi.gr.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για εποχικούς υπαλλήλους, διαφόρων ειδικοτήτων.

Δείτε τη λίστα:

Προσλήψεις 26 ατόμων στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού

Γνωστοποιείται η πρόσληψη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 36 του Ν. 4765/2021, συνολικά είκοσι έξι (26) ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού ΔικαίουΟρισμένου Χρόνου, διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως τις 4/05/2024, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών που προέκυψαν λόγω της κακοκαιρίας Daniel, της Δ/νσηςΤεχνικών Υπηρεσιών, στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού.

Δήμος Βόλου: Προσλήψεις 44 ατόμων με 8μηνες συμβάσεις

Στην πρόσληψη 44 ατόμων σε διάφορες ειδικότητες με συμβάσεις έργου οκτώ μηνών προχωρά ο δήμος Βόλου.

Προσλήψεις έξι υδρονομέων στο δήμο Αλιάρτου

Στην πρόσληψη 6 υδρονομέων προχωρά ο δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων για την αρδευτική περίοδο από 01/05/2024 έως 31/08/2024.

Οσοι ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονομείς, μπορούν καταθέσουν τις αιτήσεις τους από την 3/4/2024 έως την 9/4/2024 στην Γραμματεία στο Δημοτικό Κατάστημα που εδρεύει επί της Λ. Αθηνών – στον Αλίαρτο, τις ώρες 08:00 – 14:00.

Δ. Πατρέων: Προχωρά στην πρόσληψη 18 υπαλλήλων

Ο δήμος Πατρέων προχωρά στην πρόσληψη δεκαοκτώ (18) ατόμων εποχιακού προσωπικού, στα πλαίσια του προγράμματος της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής

Προσλήψεις 27 ατόμων στον ΟΚΑΝΑ (προκηρύξεις)

Σε 14 προσλήψεις προσωπικού προχωρά ο δήμος Νέστου

Στην πρόσληψη 14 υδρονομέων προχωρά ο δήμος Νέστου για την αδρευτική περίοδο από 1/5/2024 μέχρι και 31/10/2024.

Σε προσλήψεις προσωπικού προχωρά η Περ. Στερεάς Ελλάδας

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων, με κάλυψη της δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου, της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, που εδρεύει στην Λιβαδειά, προχωρά η Περ. Στερεάς Ελλάδας.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 15 ατόμων στη ΔΕΥΑΗ

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέσω ΑΣΕΠ, συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας (Δ.Ε.Υ.Α.Η.), που εδρεύει στην Ηγουμενίτσα της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.

Προσλήψεις Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στο Δήμο Πολυγύρου

Ο Δήμος Πολυγύρου ανακοινώνει την πρόσληψη, τριών (3) ατόμων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2023-2024.

ΑΣΕΠ: Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δήμο Σητείας (προκήρυξη)

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 2 ατόμων για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου στη ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ ΑΕ, που εδρεύει στο Δήμο Σητείας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Προσλήψεις 19 ατόμων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, συνολικά δέκα εννέα (19) ατόμων για την αντιμετώπιση των απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών, λόγω σοβαρής απειλής της δημόσιας υγείας, κατόπιν των κακοκαιριών DANIEL και ELIAS που έπληξαν την χώρα.

 

 

Προγράμματα e-Learning

Uoa Gifts shop