Πάνω από 200 E-Learning Προγράμματα

7.675 μόνιμες προσλήψεις για ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ

Έναν από τους πιο παραγωγικούς κύκλους του ανοίγει αυτή την περίοδο το ΑΣΕΠ, καθώς επεξεργάζεται και θα εκδώσει σταδιακά (και σχεδόν διαδοχικά) πλήθος προκηρύξεων για 7.675 μόνιμες προσλήψεις, όπως αναφέρει ο ιστότοπος workenter.gr.

Αναλυτικά:

Skip

Ads by

  • 2Κ/2024: 817 μόνιμοι στα νοσοκομεία ΠΕ, ΤΕ. Η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στον κόμβο του ΑΣΕΠ ξεκινά την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024.
  • 3Κ/2024: 59 μόνιμοι στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο Εθνικό Τυπογραφείο ΤΕ και ΔΕ. Έχει δημοσιευθεί ο πίνακας των θέσεων. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστή η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων.
  • 4K/2024: (περίπου) 2.000 μόνιμοι σε δήμους, υπουργεία, φορείς. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσοι υποψήφιοι ανήκουν στην κατηγορία των άμεσων ΑμεΑ. Η προκήρυξη απαιτούσε ιδιαίτερη προεργασία από τους φορείς. Τώρα είναι έτοιμη για έκδοση.

Εκτός από τις παραπάνω προκηρύξεις οι οποίες έχουν λάβει αριθμό υπάρχουν και άλλες που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο επεξεργασίας. Δείτε ποιες είναι:

  • 2.500 μόνιμοι σε όλο το Δημόσιο: Η νέα προκήρυξη – “γίγας” θα αφορά αποκλειστικά υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ). Ο τελικός αριθμός των θέσεων δεν έχει ακόμα “κλειδώσει”. Το ΑΣΕΠ την επεξεργάζεται συστηματικά και αναμένεται να δημοσιευθεί σύντομα. Πιθανότατα θα φέρει τον αριθμό 5Κ/2024.
  • 1.000 μόνιμοι σε όλο το Δημόσιο: Υποψηφίους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) θα αφορά αυτή η προκήρυξη του ΑΣΕΠ. Δεν μπορεί να προσδιοριστεί τώρα ο χρόνος έκδοσης. Αν δεν παρεμβληθεί άλλος διαγωνισμός δεν αποκλείεται να δημοσιευθεί αμέσως μετά την προκήρυξη των ΔΕ.
  • 162 μόνιμοι στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ). Θα καλυφθούν θέσεις που αφορούν υποψηφίους των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ. Η προκήρυξη έχει εγγραφεί στον επίσηνο προγραμματισμό του ΑΣΕΠ.
  • 1.137 μόνιμοι σε νοσοκομεία και ΕΚΑΒ: Το υπουργείο Υγείας έχει στείλει αίτημα στο ΑΣΕΠ για την έκδοση της προκήρυξης. Θα διατεθούν θέσεις για υποψηφίους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ). Ο νέος διαγωνισμός δεν θα περιλαμβάνει θέσεις για νοσηλευτές, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα.

Όσοι θέλουν να αξιοποιήσουν το νέο μπαράζ μόνιμων προσλήψεων, μέσω ΑΣΕΠ, οφείλουν να δημιουργήσουν ηλεκτρονικό Μητρώο ή, αν διαθέτουν, να το ελέγξουν και να το επικαιροποιήσουν.

Το Μητρώο ΑΣΕΠ είναι απαραίτητο σε όλους τους διαγωνισμούς μόνιμων προσλήψεων στο Δημόσιο. Δημιουργείται μια φορά και ισχύει για πάντα.

Το Μητρώο ΑΣΕΠ περιλαμβάνει όλα τα προσόντα και τις ιδιότητες των υποψηφίων και είναι χρήσιμο στη φάση της επίκλησης (δικαιολογητικών). Επίκληση είναι η β΄ φάση των προκηρύξεων πριν από την πρόσληψη.

Μητρώο οφείλουν να διαθέτουν όλοι οι υποψήφιοι, όλων των ειδικοτήτων και όλων βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ).

 

Προγράμματα e-Learning

Uoa Gifts shop