Πάνω από 200 E-Learning Προγράμματα

Υποτροφίες για την Α΄ Λυκείου από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στα πλαίσια του μακρόχρονου προγράμματος υποτροφιών της ανακοίνωσε τη χορήγηση τριών υποτροφιών (σε ποσοστό 100%) για φοίτηση στην Α΄ τάξη του Γενικού (θετική και τεχνολογική κατεύθυνση) ή του Επαγγελματικού Λυκείου της (τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Διατροφής) για τη σχολική χρονιά 2014-2015.

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή είναι ένας ιστορικός εκπαιδευτικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1904 στη Θεσσαλονίκη και έχει βραβευθεί δύο φορές από την Ακαδημία Αθηνών, για την προσφορά της στην εκπαίδευση της χώρας. Σήμερα, 110 χρόνια μετά την ίδρυσή της και τη συνεχή προσφορά της στην Ελλάδα, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή παραμένει προσηλωμένη στη μοναδική δυναμική συνύπαρξη θεωρίας και πράξης, σήμα κατατεθέν της εκπαίδευσής της, παρέχοντας σπουδές υψηλού επιπέδου και όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία των αποφοίτων μας σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Οι υποτροφίες θα απονεμηθούν κατόπιν εξετάσεων στα Θετικά μαθήματα και τα Ελληνικά και η αίτηση μπορεί να κατατεθεί από ενδιαφερόμενους μαθητές από όλη την Ελλάδα, καθώς οι υποτροφίες καλύπτουν και τη διαμονή και τη σίτιση στο οικοτροφείο της ΑΓΣ.

Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση θα πρέπει να φοιτούν στη Γ’ Γυμνασίου την τρέχουσα σχολική χρονιά (2014) και ο μέσος όρος της βαθμολογίας τους στο Α’ και Β’ τρίμηνο της Γ’ Γυμνασίου να μην είναι κάτω από 17. Θα πρέπει επίσης να είναι κάτοχοι πιστοποιητικού επιπέδου Β2 στην Αγγλική Γλώσσα (ή να περάσουν επιτυχώς κατατακτήριες εξετάσεις Αγγλικών που θα διεξαχθούν στην Αμερικανική Γεωργικής Σχολή).

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν έως τις 14 Απριλίου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Εγγραφών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Μαρίνου Αντύπα 54, Πυλαία, Θεσσαλονίκη. Υπεύθυνος κ. Γεώργιος Σταμπολίδης, τηλέφωνο 2310 492758 ή στο gstamb@afs.edu.gr.

Πηγή: diorismos.gr

 

Προγράμματα e-Learning

Uoa Gifts shop