Πάνω από 200 E-Learning Προγράμματα

Νέο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη "Νανοϊατρική"

Η Ιατρική Σχολή και το τμήμα Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ λειτουργούν για πρώτη χρονιά φέτος ένα νέο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη "Νανοϊατρική".

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Βιολογίας, Νοσηλευτικής, Φυσικής, Χημείας, Πολυτεχνικών Σχολών και άλλων θετικών επιστημών.

Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο ΔΠΜΣ που οδηγεί στη λήψη Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) είναι ένα έτος, στο οποίο περιλαμβάνεται και ο χρόνος εκπόνησης διπλωματικής εργασίας. Το πρόγραμμα σπουδών είναι στα Αγγλικά και είναι δομημένο σε τρεις ενότητες:

UNIT 1: Introduction to Nanotechnology

UNIT 2: Applications of Nanotechnology in Medicine

UNIT 3: Nanotoxicity and Regulatory Aspects

Ενώ περιλαμβάνει επιπλέον και την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας.

Πληροφορίες και το έντυπο αίτησης μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα δικτυακό τόπο του Τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (http://school.med.uoa.gr/metaptyxiakes-spoydes/nea-programmata-metaptyxiakon-spoydon-apo-to-akad-etos-2018-19/diatmhmatika/nanoiatrikh.html)και στην ιστοσελίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής (www.pharm.uoa. gr).

Αιτήσεις από τους υποψήφιους φοιτητές μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο stathise@med.uoa.gr ή στο demetzos@pharm.uoa.gr από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 έως την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων θα ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 και το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 15/10/2018.

 

 

Προγράμματα e-Learning

Uoa Gifts shop