Πάνω από 200 E-Learning Προγράμματα

Οι 3 επόμενες προκηρύξεις μονίμων

Σειρά έκδοσης έχουν λάβει τρεις προκηρύξεις μονίμων μετά την ολοκλήρωση της 5Κ/2022, όπως αναφέρει ο ιστότοπος workenter.gr.

Αυτές είναι:

  • 66 μόνιμοι στο υπουργείο Περιβάλλοντος, στο Πράσινο Ταμείο και στις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. Θα προσληφθούν αποκλειστικά πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Οι ειδικότητες που κυρίως ζητούνται, είναι: Διοικητικοί, μηχανικοί διαφόρων ειδικεύσεων, πτυχιούχοι Πληροφορικής (Δείτε περισσότερα  ΕΔΩ)
  • 71 μόνιμες θέσεις σε διάφορα Ταμεία, όπως Ταμείο Παρακαταθηκών, Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων, ΝΑΤ, ΟΠΕΚΑ, ΟΑΕΔ, Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Θα προσληφθεί προσωπικό Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Δείτε περισσότερα  ΕΔΩ)
  • 128 μόνιμοι στο υπ. Εθνικής Άμυνας. Θα ζητηθεί μόνιμο προσωπικό των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ)

Τονίζεται ότι στην σειρά έκδοσης αυτών των προκηρύξεων θα μπει εμβόλιμα η προκήρυξη για την πρόσληψη 3.720 μονίμων υπαλλήλων σε νοσοκομεία όλης της χώρας.

Η προκήρυξη του μεγάλου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού στο Δημόσιο (2Γ/2022) δεν υπόκειται σε αυτόν τον προγραμματισμό και θα εκδοθεί αυτόνομα όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία της.

 

 

Προγράμματα e-Learning

Uoa Gifts shop