Πάνω από 200 E-Learning Προγράμματα

Μόνιμοι στο Δημόσιο με απολυτήριο Λυκείου, Γυμνασίου (ακόμα και) Δημοτικού

Προκηρύξεις που περιλαμβάνουν μόνιμες θέσεις για αποφοίτους Λυκείου, Γυμνασίου (ακόμα και) Δημοτικού επεξεργάζεται το (www.asep.grΑΣΕΠ, όπως αναφέρει ο ιστότοπος workenter.gr.

Σε φάση τελικής επεξεργασίας και έκδοσης βρίσκονται τέσσερις προκηρύξεις  (www.asep.grΑΣΕΠ για την πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων.

Το αναλυτικό πλάνο του ΑΣΕΠ για την έκδοση των τεσσάρων προκηρύξεων έχει ως εξής:

  • 4Κ/2023: 80 μόνιμοι σε υπουργεία, μητροπόλεις, Εθνικές Βιβλιοθήκες και μεγάλους φορείς της χώρας. Η προκήρυξη θα αποσταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο τις επόμενες ημέρες. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων.
  • 5Κ/2023: 800 μόνιμες προσλήψεις για υποψηφίους ΔΕ και ΥΕ στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Η προκήρυξη αναμένεται να αποσταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.
  • 160 μόνιμες προσλήψεις στα Καταστήματα και Κράτησης και το υπουργείο Δικαιοσύνης: Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αφορά κατά κύριο λόγο υποψηφίους ΔΕ και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επεξεργασίας, δεδομένου ότο το μόνο που εκκρεμεί είναι η οριστική συμφωνία των φορεών.
  • 122 μόνιμοι σε διάφορους φορείς: Θα διατεθεί σημαντικός αριθμός θέσεων σε υποψηφίους με απολυτήριο Λυκείου και ΙΕΚ. Οι φορείς που θα ενισχυθούν είναι: υπουργείο Οικονομικών, Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Συμβολαιογραφικοί Σύλλογοι. Και εδώ, εκκρεμεί μόνο η τελική υπογραφή των φορέων.

 

 

Προγράμματα e-Learning

Uoa Gifts shop