Πάνω από 200 E-Learning Προγράμματα

Αναγόρευση Frans Timmermans σε επίτιμο διδάκτορα στο ΕΚΠΑ

Την 30ή Οκτωβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 στην Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών ο πρώτος Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κύριος Frans Timmermans.

Η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος θα τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία του.

Σας προσκαλούμε να παραστείτε.

Ο Πρύτανης

Καθηγητής Μελέτιος-Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος

 

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.

Παρουσίαση της προσωπικότητας και του έργου του τιμωμένου από τον καθηγητή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Μιχαήλ I. Τσινισιζέλη.

Αναγόρευση του τιμωμένου:

Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος του Τμήματος, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, καθηγητή Χρήστο Φ. Λυριντζή.

Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής από τον Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, καθηγητή Μιχαήλ Γ. Σπουρδαλάκη.

Ομιλία του τιμωμένου πρώτου Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κυρίου Frans Timmermans με τίτλο: "Unity in Diversity: what Hellenic Europe teaches us".

 

 

 

 

 

Προγράμματα e-Learning

Uoa Gifts shop