Πάνω από 200 E-Learning Προγράμματα

Εξατομικευμένη Επαγγελματική Υποστήριξη

Η υπηρεσία απευθύνεται σε όσους έχουν ανάγκη να αναπτύξουν τις δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για να γίνουν ανταγωνιστικοί στη σημερινή αγορά εργασίας. Περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα e-learning διάρκειας έως 6 μήνες, ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες τους, καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη και δημιουργία βιογραφικού.

Στη διάρκεια της υπηρεσίας ο ενδιαφερόμενος θα περάσει από τα παρακάτω στάδια:

Α) Συμβουλευτική Δεξιοτήτων + Γνώσεων Επαγγέλματος. Ο ενδιαφερόμενος θα ενημερωθεί μέσα από μια συμβουλευτική συνάντηση μέσω Skype ή μέσω τηλεφώνου από εξειδικευμένο σύμβουλο, τι προσόντα και τι δεξιότητες ζητάει η ελληνική αγορά και οι επιχειρήσεις προκειμένου να βρει την ανάλογη θέση εργασίας.

Β) Συμβουλευτική Βιογραφικού. Η υπηρεσία πραγματοποιείται διαδικτυακά και περιλαμβάνει συμβουλευτική υποστήριξη, η οποία παρέχεται είτε μέσω skype είτε μέσω τηλεφώνου και σκοπό έχει την κατασκευή ενός βιογραφικού που απευθύνεται σε συγκεκριμένους φορείς και ο ενδιαφερόμενος χρειάζεται εξειδικευμένη καθοδήγηση.

Η δημιουργία του βιογραφικού στηρίζεται σε κάποιο παλιότερο αρχείο του βιογραφικού του ενδιαφερόμενου ή μπορεί να δημιουργηθεί εκ νέου και στόχο έχει να αναδείξει τα προσόντα του σε συγκεκριμένους τομείς που απαιτεί η θέση ή ο οργανισμός που ενδιαφέρεται να απευθυνθεί.

Γ) Πρόγραμμα e-learning προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκπαιδευόμενου. Το πρόγραμμα θα έχει στόχο την απόκτηση των επιπλέον γνώσεων και δεξιοτήτων που θα καταστήσουν τον ενδιαφερόμενο ικανό να αναζητήσει τις επιθυμητές θέσεις εργασίας.  
Κόστος:
950 ευρώ σε 3 δόσεις.
 
Τα οφέλη:

Συγκεκριμένα η Υπηρεσία περιλαμβάνει:

Υπηρεσία Εξατομικευμένης Επαγγελματικής Υποστήριξης
 • Σκιαγράφηση της εκπαιδευτικής και επαγγελματικής σας πορείας
 • Πληροφόρηση σχετικά με τα προσόντα και τις δεξιότητες που ζητάνε η ελληνική αγορά και οι επιχειρήσεις
 • Συγγραφή του βιογραφικού σημειώματος και της συνοδευτικής σας επιστολής
 • Kαλές πρακτικές για μια αποτελεσματική συνέντευξη
 • Συμπλήρωση ερωτηματολογίου Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων
 • Ανάδειξη των δυνατών επαγγελματικών σημείων – σύνθεση του προσωπικού SWOT Analysis Plan
 • Εξατομικευμένη συμβουλευτική για αποτελεσματική παρουσίαση σε συνεντεύξεις και πρακτικές δικτύωσης και προώθησης στην αγορά εργασίας
 • Παρακολούθηση προσαρμοσμένου προγράμματος e-learning από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, που θα έχει στόχο την απόκτηση των επιπλέον γνώσεων και δεξιοτήτων
 
Πώς πραγματοποιείται αυτή η υπηρεσία:

Η Υπηρεσία πραγματοποιείται εξ αποστάσεως μέσω της ειδικά διαμορφωμένης διαδικτυακής πλατφόρμας e-mentoring της EduJob.

1o Στάδιο:
Υποβολή αίτησης – εγγραφή στην υπηρεσία
2o Στάδιο:
 • Συμπληρώνετε μια αρχική φόρμα με στοιχεία που αφορούν στην επαγγελματική εμπειρία και την εκπαίδευσή σας. Αποστέλλετε το βιογραφικό σημείωμα που έχετε ήδη, ή όλα τα στοιχεία σας (σε περίπτωση που δεν έχετε συντάξει ξανά βιογραφικό) καθώς και το εκπαιδευτικό ή επαγγελματικό σας πλάνο.
 • Ορίζονται μια σειρά από συναντήσεις με τον προσωπικό σας σύμβουλο, όπου συζητάτε αναφορικά με το επαγγελματικό σας πλάνο και τις εκπαιδευτικές σας επιδιώξεις και πραγματοποιούνται όλες οι ενέργειες δικτύωσης στην αγορά εργασίας.
 • Γίνεται επεξεργασία των στοιχείων σας από τον σύμβουλό σας και σας αποστέλλονται οι προτάσεις του για τη διαμόρφωση του βιογραφικού και της συνοδευτικής επιστολής, καθώς και συγκεκριμένων επαγγελματικών φορέων που μπορείτε να απευθυνθείτε.
 • Παρακολουθείτε το ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα e-learning από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, που θα έχει στόχο την απόκτηση των επιπλέον γνώσεων και δεξιοτήτων.

Αίτηση εγγραφής σε υπηρεσία

Προγράμματα e-Learning

X
Εισάγετε το όνομα λογαριασμού σας για το Edujob | Συμβουλευτική - Επαγγελματικός Προσανατολισμός.
Εισάγετε το συνθηματικό εισόδου που συνοδεύει το όνομα λογαριασμού σας.
Φόρτωση