Πάνω από 200 E-Learning Προγράμματα

2.256 προσλήψεις σε Δημόσιο και Δήμους: Αναλυτικά οι θέσεις

Σε προσλήψεις 1.280 ατόμων θα προχωρήσουν δήμοι της χώρας το αμέσως επόμενο διάστημα. Πρόκειται τόσο για μόνιμες θέσεις εργασίας, όσο και σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου. Οι θέσεις αφορούν όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες (ΥΕ, ΔΕ,ΤΕ, ΠΕ). Ορισμένες από τις προκηρύξεις των θέσεων βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ άλλες αναμένεται να ξεκινήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, τις επόμενες εβδομάδες, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα προχωρήσει στην πρόσληψη 746 εθνοφυλάκων που θα χρησιμοποιηθούν για φρούρηση αποθηκών πυρομαχικών, καυσίμων, υλικών επιστράτευσης και λοιπών εγκαταστάσεων του Στρατού Ξηράς, ενώ η ΕΑΒ θα προσλάβει 90 άτομα για τις λειτουργικές ανάγκες της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής του Εργοστασίου της στην Τανάγρα με σύμβαση ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος και μέχρι 5 έτη.

Τέλος, από το ΑΣΕΠ αναμένεται τις επόμενες ημέρες η ανακοίνωση της προκήρυξης 4Κ/2018 για 103 θέσεις στην ΕΥΔΑΠ και σε άλλους φορείς,  ενώ τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να δημοσιοποιηθεί σε ΦΕΚ και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από την Ανεκάρτητη Αρχή η προκήρυξη 5Κ/2018, που αφορά 37 μόνιμες θέσεις στο ΕΚΑΒ, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό προλήψεων στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ σε 2.256.

Ειδικότερα:

Προσλήψεις 524 ατόμων σε μόνιμες θέσεις σε δήμους 

Εντός Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 524 ατόμων σε μόνιμες θέσεις εργασίας στις ανταποδοτικές υπηρεσίας δήμων.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για 468 προσλήψεις σε δήμους και ΝΠΔΔ και 56 σε δήμους, με βάση τα συμπληρωματικά αιτήματα που είχαν στείλει όσοι δεν είχαν προλάβει την προκήρυξη 3Κ/2018.

Ήδη με απόφαση του υφυπουργού Εργασίας Νάσου Ηλιόπουλου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ κατανέμονται 36 από τις 524 θέσεις προστατευόμενων προσώπων (του ν. 2643/1998) που προκηρύσσονται μέσω ΟΑΕΔ.

Οι θέσεις που θα ζητηθούν είναι:

ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΣΥΝΟΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ)
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ (ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

 • Η επιλογή του προσωπικού θα γίνει με σειρά προτεραιότητας (μόρια), όπως και στην 3Κ/2018
  • Θα προβλέπεται ειδική εμπειρία (17 μόρια ανά μήνα) για όλες τις κατηγορίες και βαθμίδες εκπαίδευσης (τόσο για τις θέσεις με εμπειρία, όσο και για αυτές χωρίς εμπειρία)
  • Ο συντριπτικά μεγαλύτερος αριθμός θέσεων θα διατεθεί στην κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ)
  • Το ΑΣΕΠ θα χρησιμοποιήσει για την υποβολή των (ηλεκτρονικών) αιτήσεων την ίδια ακριβώς πλατφόρμα που είχε χρησιμοποιήσει για την 3Κ/2018
  • Βασικό κριτήριο επιλογής για νησιωτικές και παραμεθόριες περιοχές θα είναι η εντοπιότητα
  Στην νέα διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν και υποψήφιοι που περιμένουν τα οριστικά αποτελέσματα της 3Κ/2018.

103 μόνιμες θέσεις σε ΕΥΔΑΠ και φορείς

Ξεκινά σήμερα και λήγει στις 15 Μαΐου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. η προθεσμία για την προκήρυξη 4K/2018  που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατό τριών (103) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία Ύδρευσης Αποχέτευσης Πρωτεύουσας – ΕΥΔΑΠ Α.Ε., στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών), στην Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου – Α.Ε.ΔΙ.Κ. (Υπουργείο Οικονομικών), στο Ελεγκτικό Συνέδριο (Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., στο Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας και στον Οίκο του Ναύτου (Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής), που στάλθηκε στις αρχές Απριλίου Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση.

Οι θέσεις ανά υπηρεσία κλάδο/ειδικότητα είναι:

ΕΥΔΑΠ
ΥΕ Αποθηκάριοι 5
ΥΕ Εργάτες 70
ΥΕ Φύλακες 16

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος
ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας 2

Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου – Α.Ε.ΔΙ.Κ.
ΥΕ Εργάτες 4

Ελεγκτικό Συνέδριο
ΥΕ 2β ΦΥΛΑΚΩΝ 1

Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε.
ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό 2

Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας
ΥΕ Καθαριότητας 1

Οίκος του Ναύτου
ΥΕ Επιμελητών (Κλητήρων) 2

 

 Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 5Κ/2018 για 37 μόνιμες θέσεις  στο ΕΚΑΒ

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να δημοσιοποιηθεί σε ΦΕΚ και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη 5Κ/2018, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα επτά (37) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.

Αναλυτικά οι θέσεις:

ΘΗΒΑΣ:  2

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: 1

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: 1

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ: 1

ΖΑΚΥΝΘΟΥ: 2

ΙΚΑΡΙΑΣ: 1

ΚΑΛΥΜΝΟΥ: 1

ΑΘΗΝΑΣ: 13

ΚΕΡΚΥΡΑΣ: 2

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ: 2

ΚΩ: 2

ΜΟΛΑΩΝ: 2

ΡΟΔΟΥ: 4

ΣΚΙΑΘΟΥ: 2

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: 1

 

Προσλήψεις 90 ατόμων στην ΕΑΒ

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία ΑΕ θα προσλάβει 90 άτομα για τις λειτουργικές ανάγκες της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής του Εργοστασίου της στην Τανάγρα με σύμβαση ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος και μέχρι 5 έτη.

Ειδικότητες: 30 ΤΕ Μηχανικοί Α/Φ, 20 ΤΕ Τεχνικοί Δομής Α/Φ, 20 ΤΕ Ηλεκτρονικοί Α/Φ, 15 ΔΕ Τεχνικοί Δομής Α/Φ , 5 ΔΕ Ελεγκτές Παραγωγής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στις ακόλουθες διευθύνσεις:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε./ Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού., Τ.Θ. 23, Τ.Κ. 32009 ΤΑΝΑΓΡΑ, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ υπόψη κ. Δημήτριου Γκότση (τηλ. επικοινωνίας: 2262-0-52030) ή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε., ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2-4, 11527, ΑΘΗΝΑ

 

Έρχονται προσλήψεις 746 Εθνοφυλάκων

Εκδόθηκε ΚΥΑ με την οποία καθορίζεται ο αριθμός Εθνοφυλάκων που θα χρησιμοποιηθούν για φρούρηση αποθηκών πυρομαχικών, καυσίμων, υλικών επιστράτευσης και λοιπών εγκαταστάσεων του Στρατού Ξηράς, κατά το έτος 2018 και η ημερήσια αποζημίωση αυτών.

Ο αριθμός των Εθνοφυλάκων που θα χρησιμοποιηθεί για φρούρηση αποθηκών πυρομαχικών, καυσίμων, υλικών επιστράτευσης και λοιπών εγκαταστάσεων του Στρατού Ξηράς, ορίζεται στους 746.

Το ποσό της ημερησίας αποζημίωσης που παρέχεται στους Εθνοφύλακες μόνον για την αντιμετώπιση των δαπανών τροφής, ιματισμού και υπόδησής των, που προβλέπονται στην παράγραφο 2 του άρθρου 7 του Ν.1295/1982 (ΦΕΚ 126 Α΄), καθορίζεται στα 15 ευρώ.

Οι προκηρύξεις για υποβολή αιτήσεων θα εκδοθούν από το ΓΕΣ σταδιακά για τις μονάδες που θα κριθεί αναγκαίο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:
α. Να ανήκουν στην Εφεδρεία του Στρατού Ξηράς.
β. Να έχουν σωματική ικανότητα Ι1 ή Ι2
γ. Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις
δ. Να μην έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα από Πολιτικό ή Στρατιωτικό Δικαστήριο.
ε. Να μην υπερβαίνουν το 60° έτος .

 

Προσλήψεις 347 συμβασιούχων σε δήμους της χώρας

Τη σύναψη συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους ΟΤΑ α’ βαθμού, ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει και τις όμοιες του ν. 3812/2009, όπως ισχύει, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μηνών.

Η κατανομή των προσλήψεων:

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ 2018

ΝΟΜΟΣ ΟΤΑ ΦΟΡΕΑΣ/ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΘΕΣΕΩΝ

ΙΔΟΧ

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δωδεκανήσου Καρπάθου ΔΗΜΟΣ 4

Δωδεκανήσου Κάσου ΔΗΜΟΣ 5

Δωδεκανήσου Κω ΔΗΜΟΣ 68

Κυκλάδων Μήλου ΔΗΜΟΣ 10

Κυκλάδων Μυκόνου ΔΗΜΟΣ 7

Κυκλάδων Πάρου ΔΗΜΟΣ 29

Κυκλάδων Τήνου ΔΗΜΟΣ 2

Σάμου Ικαρίας ΔΗΜΟΣ 13

Χίου Χίου ΔΗΜΟΣ 16

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Άρτης Γεωργίου

Καραϊσκάκη ΔΗΜΟΣ 3

Ιωαννίνων Ζίτσας ΔΗΜΟΣ 5

Φλωρίνης Φλώρινας ΔΗΜΟΣ 23

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καρδίτσας Καρδίτσας ΔΗΜΟΣ 15

Καρδίτσας

Σύνδεσμος

Ύδρευσης Δήμου

Καρδίτσας και

Λοιπών Δήμων

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 4

Λάρισας Λαρισαίων ΔΗΜΟΣ 34

Λάρισας Τυρνάβου ΔΗΜΟΣ 7

Λάρισας

Ενιαίος Σύνδεσμος

Στερεών Αποβλήτων

Δήμων &

Κοινοτήτων Ν.

Λάρισας

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 14

Μαγνησίας Ζαγοράς-Μουρεσίου ΔΗΜΟΣ 13

Μαγνησίας Σκοπέλου ΔΗΜΟΣ 1

Τρικάλων Καλαμπάκας ΔΗΜΟΣ 23

Τρικάλων Πύλης ΔΗΜΟΣ 15

Τρικάλων Φαρκαδόνας ΔΗΜΟΣ 23

Φθιώτιδας Λοκρών ΔΗΜΟΣ 3

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

Πέλλας Πέλλας ΔΗΜΟΣ 1

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ

Αρκαδίας Μεγαλόπολης ΔΗΜΟΣ 8

Λακωνίας Ελαφονήσου ΔΗΜΟΣ 1

ΣΥΝΟΛΟ: 347

Πηγή: aftodioikisi

 

Προγράμματα e-Learning

Uoa Gifts shop